Política de Privadesa

I – Quin tipus d’informació recopilem?

Privadesa de les dades:

 • Informació que ens proporciones al teu perfil d’usuari
  • Nom
  • Cognoms
 • El vostre número de telèfon, necessari per verificar el vostre compte d’usuari.
 • Les vostres dades d’ubicació en aquestes situacions, fins i tot quan l’aplicació està tancada o no està en ús:
  • Si actives la protecció amb IA (Intel·ligència artificial): Això ens permet verificar, sense ajuda de la teva intervenció, si en algun moment pateixes un accident i necessites la nostra ajuda. Deixarem d’obtenir les teves dades d’ubicació un cop desactives la protecció.
  • Si actives la protecció amb Dispositiu i obris el dispositiu: En aquest moment estàs indicant conscientment que estàs en perill i necessites la nostra ajuda. Deixarem d’obtenir les teves dades d’ubicació passats 10 minuts des de l’obertura o quan desactivis la protecció.
  • Si comparteixes la teva ubicació en temps real amb el teu Protector. En aquest moment estàs indicant conscientment que vols que el teu Protector conegui la teva ubicació en temps real. Deixarem d’obtenir les vostres dades d’ubicació quan deixeu de compartir la vostra ubicació en temps real.
 • So ambient en aquestes situacions, fins i tot quan l’app està tancada o no està en ús:
  • Si actives la protecció amb IA (Intel·ligència artificial) i els nostres algoritmes detecten que has tingut un accident i necessites ajuda. Deixarem d´obtenir dades del so ambient quan la nostra IA detecti que no estàs en perill o als 3 minuts com a màxim des de la confirmació de l´accident.
  • Si actives la protecció amb Dispositiu i obris el dispositiu: En aquest moment estàs indicant conscientment que estàs en perill i necessites la nostra ajuda. Deixarem d´obtenir dades del so ambient quan la nostra IA detecti que no estàs en perill o als 3 minuts com a màxim des de la confirmació de l´accident.

Informació sobre el dispositiu:

Recopilem informació sobre el dispositiu mòbil on instal·lis la nostra aplicació, així com la informació generada per aquests dispositius, depenent dels permisos que hagis concedit. Aquests són alguns exemples de la informació de dispositius que recopilem:

 • Atributs com ara el sistema operatiu i la seva versió de programari.
 • Ubicacions del dispositiu, inclosa la posició geogràfica específica obtinguda, per exemple, a través de senyals de GPS, Bluetooth o Wi-Fi.
 • Versió programari de la nostra aplicació.

Informació sobre tu que proporcionen altres persones:

Rebem informació sobre tu d’altres usuaris. Per exemple, quan altres usuaris que coneixes ens proporcionen el teu número de telèfon per afegir-te com a usuari Protector. Exigim que aquests usuaris tinguin els drets legals per recopilar, fer servir i compartir les teves dades abans que ens proporcionin qualsevol informació.

II – Com utilitzem aquesta informació?

Tota la informació rebuda per part teva s’utilitza únicament i exclusivament per al correcte funcionament de l’aplicació i per millorar la qualitat dels serveis prestats.

A més d’alguns dels usos específics de la informació que descrivim en aquesta Política de privadesa, podem utilitzar la informació rebuda per:

 • Ajudar-te a accedir eficaçment a la informació després d’iniciar la sessió.
 • Recordeu la informació, de manera que no hàgiu de tornar a introduir-la la propera vegada que utilitzeu l’aplicació.
 • Oferir, millorar, posar a prova i controlar l’eficàcia de la nostra aplicació.
 • Desenvolupar i tastar nous productes i funcions.

Cap informació que ens proporcionis és cedida ni venuda a tercers amb cap finalitat.

III – Com es comparteix aquesta informació?

Compartir contingut a la nostra aplicació

Les persones utilitzen la nostra aplicació per connectar-se amb altres persones i compartir contingut amb elles. Perquè això sigui possible, compartim la teva informació de les maneres següents:

Persones amb qui et comuniques i comparteixes contingut

Quan comparteixes contingut i et comuniques usant la nostra aplicació, tries el públic que pot veure el que comparteixes. Per exemple, si compartiu la vostra ubicació, seleccioneu els contactes Protectors que poden veure la vostra ubicació.

IV – Com puc administrar o eliminar informació sobre mi?

Pots eliminar el teu compte a qualsevol moment. Per això ens has d’escriure un correu electrònic a info@kaps.es. Així mateix, pots oposar-te que tractem la teva informació i conèixer millor les opcions que tens per establir restriccions respecte de com fem servir la teva informació.

V – Com responem a requeriments legals o evitem que es produeixin danys?

Podem accedir a la teva informació, conservar-la i compartir-la en resposta a un requeriment legal (com una ordre de registre, ordre judicial o citació) si creiem de bona fe que la llei així ho exigeix. És possible que també preservem i compartim informació i hi accedim quan creguem de bona fe que és necessari per detectar, evitar i combatre el frau i altres activitats il·legals; per protegir-te tu i altres persones i nosaltres, també com a part d’investigacions, així com per evitar que es produeixin morts o danys físics imminents. És possible que consultem, processem o conservem la informació que rebem sobre tu durant un període prolongat quan estigui subjecta a una sol·licitud o obligació judicial, una investigació governamental o investigacions relacionades amb possibles infraccions de les nostres polítiques o condicions, o bé per evitar danys. També podem conservar informació sobre els comptes que s’han desactivat per incomplir les nostres condicions i desar les dades durant un mínim d’un any per evitar que es repeteixin conductes abusives o infraccions de les nostres condicions.

VI – Com notificarem els canvis que es produeixin en aquesta política?

T’avisarem abans de fer canvis en aquesta política i et donarem l’oportunitat de consultar la política actualitzada i fer els comentaris que consideris pertinents abans de continuar utilitzant la nostra aplicació.

VII – Com obtenir més informació?

Per tenir més informació sobre la privadesa a la nostra aplicació, pots posar-te en contracte amb nosaltres info@kaps.es o a la següent adreça:

KAPS Management Group
Avenida Manoteras 30 – Bloque B 302
28050 Madrid (España)

snowfy

Avenida de Manoteras 30. B302

28050 – Madrid

support@snowfy.es

Snowfy és una nova manera d’entendre la seguretat i l’ajuda a la neu.